Чим для маркетологів будуть корисні нові функції Х?

Чим для маркетологів будуть корисні нові функції Х?

4 хвилини

Змiст

X оновлює інструменти для безпеки бренду. Дізнайтеся, що це значить для маркетологів і чи підвищить це ефективність рекламних кампаній.

X (у минулому Twitter) після ребрендингу зосередився більше на рекламодавцях та маркетологах. Завдяки оновленням ці функції допоможуть маркетологам бути більш впевненими користувачами на платформі Х, вони зможуть оптимізувати свої кампанії і при цьому враховувати унікальність та особливості бренду.

Розширення елементів керування суміжністю (adjacency Controls)

Соціальна платформа X, для того, щоб продемонструвати свою надійність щодо brand safety, розширила елементи керування суміжністю. Завдяки цьому вже понад 1900 маркетологів користуються рекламними послугами цієї платформи.

Розширення включає у себе захист суміжності, демонструючи значний прогрес у створенні інструментів brand safety. Це дозволить маркетологам використовувати всі можливості соціальної платформи X, маючи контроль над рекламою та її контекстом.

Нове партнерство для безпеки бренду (brand safety)

Продовжуючи активну роботу забезпечення безпеки свого бренду, компанія X уклала ексклюзивну угоду про партнерство з Integral Ad Sciences (IAS) – визнаним лідером у сфері забезпечення безпеки бренду. Це партнерство спрямоване на подальше зміцнення заходів безпеки.

IAS пропонує налаштовуваний контроль над контекстною релевантністю цифрової реклами, враховуючи індивідуальні потреби кожного бренду. Це дозволяє досягти максимальної ефективності рекламної кампанії та оптимізувати її економічні показники.

З використанням методів обробки природної мови (NLP) та машинного навчання IAS прагне забезпечити більш точну класифікацію контенту та глибоке розуміння контексту, що сприяє більш точній та цілеспрямованій рекламі.

Читайте також: 
YouTube додає більше форматів для охоплення відеокампаній

Таке ексклюзивне партнерство надасть поки що тільки американським рекламодавцям доступ до преміального рекламного облікового запису відповідно до концепції безпеки та відповідності Глобального альянсу відповідальних ЗМІ (Global Alliance for Responsible Media – GARM). В довгостроковій перспективі передбачено розширення діяльності на міжнародному рівні.

Ця співпраця об’єднує маркетологів, медіа-агентства, платформи та галузеві асоціації з метою створення більш безпечного цифрового медіа-середовища шляхом зменшення доступності шкідливого контенту в Інтернеті.

Налаштування конфіденційності

Поміж існуючих засобів захисту компанія X представляє налаштування чутливості – автоматизоване рішення, що використовує технології машинного навчання.

Ці налаштування синхронізують взаємодію маркетологів з контентом на платформі X відповідно до їх індивідуальних вимог.

Блокування небезпечних ключових слів

Ще однією новітньою ініціативою є стандартний чорний список, який захищає маркетологів від недобросовісних рекламних об’яв поруч із небезпечними ключовими словами у тимчасовому графіку для вас чи в наступному.

Підвищення безпеки бренду для рекламодавців

Цей крок від X є великим кроком вперед у відповідності платформи вимогам промислових стандартів безпеки та придатності бренду.

Це навіть може спонукати маркетологів, які покинули Twitter, повернутися назад до соціальної платформи.

Якщо вам потрібна реклама у Twitter, звертайтеся до наших експертів в UAMASTER. Ми готові надати професійну допомогу та підтримку для досягнення максимальної ефективності вашої рекламної кампанії.

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

Google про вплив кодів статусу 503 на SEO

Google про вплив кодів статусу 503 на SEO

Microsoft починає тестування реклами в меню “Пуск” Windows 11

Microsoft починає тестування реклами в меню “Пуск” Windows 11

Як зрозуміти, що текст написав робот?

Як зрозуміти, що текст написав робот?

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: