7 налаштувань і тактик для реклами на LinkedIn

7 налаштувань і тактик для реклами на LinkedIn

7 хвилин

Змiст

Останні інновації в рекламних технологіях LinkedIn, від реклами на CTV до прогнозних аудиторій, і як їх використовувати для досягнення максимальних результатів кампаній.

Реклама на LinkedIn пропонує маркетологам нові можливості для охоплення цільових аудиторій. Нові функції та оновлення доступні, щоб підняти ваші кампанії на новий рівень, підвищити залучення та досягти бізнес-цілей з більшою точністю та ефективністю.

Давайте розглянемо останні релізи LinkedIn Ads – включаючи ті, які ви могли пропустити.

CTV-реклама

Так, ви правильно прочитали: трансляції тепер з можливістю таргетування аудиторії LinkedIn. У 2024 році LinkedIn дозволяє використовувати свої дані для охоплення вашої цільової аудиторії на великому екрані.

Крім того, ви можете створювати кампанії, дозволяючи вашому повідомленню проводити користувача через воронку продажів. Маркетологи можуть повторно таргетувати за допомогою будь-якого доступного типу реклами на платформі LinkedIn на основі того, хто взаємодіє з відео.

Приємний бонус: LinkedIn також співпрацює з NBCUniversal для розміщення преміум-контенту та ввів численні заходи безпеки через iSpot і Kantar.

Щоб налаштувати кампанію CTV Ads, виконайте такі кроки:

  1. Створіть нову кампанію.
  2. Виберіть підвищення обізнаності про бренд як мету.
  3. Між розділом Group Objective і Audience знайдіть розділ Connected TV Only Campaign; увімкніть його, натиснувши перемикач.
  4. Налаштуйте кампанію, як будь-яку іншу кампанію LinkedIn (аудиторія, безпека бренду, виключення, бюджет).
  5. Натисніть «Далі».
  6. Додайте своє відео (ось специфікації), і ви готові до запуску!

Контроль частоти для кампаній CTV

LinkedIn гарантує, що ваша аудиторія не буде бачити одні й ті ж оголошення багато разів, і надає маркетологам можливість контролювати частоту показів реклами.

Це можна налаштувати на рівні кампанії, обмежуючи кількість показів для кожної аудиторії протягом 7 днів, з підтримкою всіх форматів розміщення CTV у найближчому майбутньому.

Почніть змішувати і регулюйте частоту показів через Campaign Manager. Однак зауважте, що зміни набирають чинності протягом наступних 24 годин; вони не є миттєвими.

Гібридні тести підвищення впізнаваності бренду для CTV

Це дійсно гаряча новина. Поки це працює на англомовну аудиторію США та Канади.

Читайте також:  Snapchat тестує підписку без реклами

Цей тест підвищення впізнаваності бренду працює так: користувачу показують рекламу, а потім надсилають опитування для вимірювання підвищення впізнаваності бренду через веб-або мобільні пристрої, або в стрічці LinkedIn, або через LinkedIn Audience Network.

Результати гібридного тесту CTV надаються в PowerPoint-документі в кінці тесту, завдяки співпраці LinkedIn з сторонніми постачальниками для допомоги у вимірюванні. Наразі результати ще не доступні через розділ «тест» в Campaign Manager.

Це необхідно для розуміння повного впливу медіа на показники бренду.

Підвищення постів зі сторінок LinkedIn

Якщо ви займаєтеся платною рекламою в соціальних мережах вже деякий час, ви, ймовірно, знайомі з підвищенням органічного поста на Meta.

Ця функція відносно нова на платформі LinkedIn і була введена трохи більше року тому.

Фактично, підвищення дозволяє публікації зі сторінки LinkedIn розширити своє охоплення за допомогою рекламної кампанії. Ця корисна тактика також дуже проста у використанні: виберіть мету, визначте свою аудиторію, налаштуйте бюджет і встановіть кінцеву дату.

Варто зазначити, що, за даними LinkedIn, підвищений пост буде мати “спрощений процес створення кампанії”. Якщо ви хочете повної потужності платформи, вам доведеться створити кампанію через Campaign Manager.

Прогнозні аудиторії

Прогнозні аудиторії дозволяють розширити охоплення вашої кампанії, створюючи аудиторію, яка може виконувати подібні дії до тих, що в вашому джерелі даних.

LinkedIn має це та поєднує ваше джерело даних зі своїм AI, щоб автоматично створити нову індивідуальну аудиторію.

Вашим джерелом даних може бути форма генерації лідерів, список контактів (який може включати назви компаній або імена/емейли людей), і, нарешті, конверсія з вашого Insight Tag, дії на вебсайті або через API конверсій.

6. API конверсій

LinkedIn також запустив API конверсій, також відомий як CAPI, як і всі інші рекламні платформи.

CAPI дозволяє вам підключати як ваші онлайн, так і офлайн дані на LinkedIn, щоб ви могли бачити, як ваші кампанії впливають на дії, вчинені на вашому сайті, продажі, здійснені телефоном або ліди, зібрані в інших місцях.

Налаштування CAPI має кілька переваг, і припущення (з захистом від конспірології) полягає в тому, що воно буде необхідне для майбутніх розширених функцій:

  • Покращення вимірювання воронки продажів, оскільки ви матимете онлайн і офлайн дані, підключені до LinkedIn з вашого сервера.
  • Більше сигналів для визначення того, що має керувати якими кампаніями.
  • Ви можете вирішити, як ви ділитеся даними з LinkedIn.
Читайте також:  Brave запускає Search Ads

Якщо ви вже налаштували розширені конверсії в Google Ads або CAPI на Meta, цей процес буде схожим. Технічна документація доступна тут.

7. Метрика середнього часу затримки

Новий показник середнього часу затримки є надзвичайно корисним, оскільки допомагає маркетологам визначити, які оголошення викликають резонанс, а які – ні.

Вимірюючи час, який користувачі проводять (затримуються) на оголошеннях, маркетологи можуть приймати кращі рішення щодо оптимізації креативу, покращуючи кампанії новим способом.

Ви можете перевірити, чи доступний він для вашої групи кампаній, кампанії або розділу оголошень на LinkedIn, налаштувавши свої колонки на Engagement. Якщо у вас є доступ, середній час затримки повинен з’явитися як один з колонок.

Наша думка

Цей новий показник від LinkedIn, значна новина для рекламодавців, дозволяє нам визначати, чи резонує повідомлення, навіть якщо користувач не натискає на нього.

До появи середнього часу затримки, нашою найкращою оцінкою для одноразового зображення був CTR. Але те, що користувач не натискає, не означає, що він не отримує повідомлення або не цікавиться контентом.

Оптимізуйте свої рекламні кампанії на LinkedIn зараз Останні досягнення LinkedIn чудово розширюють набір інструментів маркетолога, пропонуючи нові способи підвищення таргетування, залучення та вимірювання.

Не дозволяйте цим корисним функціям і оновленням залишатися непоміченими – навіть невеликі зміни можуть привести до корисних інсайтів та величезних результатів. Настав час випередити конкурентів за допомогою потужних і динамічних кампаній.

У нашій команді справжні професіонали, які вміють ефективно налаштовувати рекламу на LinkedIn. Наші експерти розуміють усі нюанси цієї платформи, включаючи нові можливості, які пропонує LinkedIn для маркетологів. Ми здатні створити та оптимізувати кампанії, щоб досягти ваших бізнес-цілeй на цій соціальній мережі для професіоналів. Замовляй рекламу на LinkedIn вже зараз.

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

Apple розширює 30% комісію на рекламу у Facebook та Instagram по всьому світу

Apple розширює 30% комісію на рекламу у Facebook та Instagram по всьому світу

Netflix розширює співпрацю з Microsoft для підтримки CTV-реклами

Netflix розширює співпрацю з Microsoft для підтримки CTV-реклами

Новий інструмент tROAS Insight Box для торгових кампаній у Google Ads

Новий інструмент tROAS Insight Box для торгових кампаній у Google Ads

Статті по цій темі

LinkedIn покращує відеорекламу та інструменти ШІ, щоб допомогти маркетологам B2B

LinkedIn покращує відеорекламу та інструменти ШІ, щоб допомогти маркетологам B2B

LinkedIn робить ставку на те, що він може конкурувати з TikTok та Instagram

LinkedIn робить ставку на те, що він може конкурувати з TikTok та Instagram

LinkedIn тепер дозволяє брендам спонсорувати будь-який органічний пост

LinkedIn тепер дозволяє брендам спонсорувати будь-який органічний пост

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: