Digital Digest: новини за тиждень

Digital Digest: новини за тиждень

4 хвилини

Змiст

Clubhouse нарешті випускає офіційний застосунок для Android

Бета-версія спочатку з’явиться для США, потім у інших англомовних країнах, а потім вже для решти світу. Якщо ви користувач Android, завантажуйте Clubhouse і реєструйтеся, щоб отримувати сповіщення, коли він з’явиться у вашому регіоні.

Однак користувачі Android, які намагалися зареєструватись, повідомили, що процес підтвердження не працює належним чином, і люди не задоволені цим.

Багато розчарованих користувачів повідомили у розділі оглядів,, що вони не отримували коди підтвердження, і коли вони намагаються повторно ввести свої телефонні номери, їм або повідомляють, що введений номер неправильний, або не підтримується.

Instagram дозволить обирати, чи бачити «лайки» в публікаціях та розміщення контенту з десктопів

Instagram завершує інтеграцію функції приховування кількості вподобайок до публікацій, розпочату два роки тому. Користувачі зможуть обирати один з трьох варіантів: приховати натискання кнопки «Подобається» у публікаціях інших людей, видалити ці дані зі своїх дописів чи залишити як раніше. По завершенню тестування планується інтегрувати згадану функцію в профілі Facebook.

На початку травня було оновлено функціонал Messenger та Instagram Direct: з’явилися нові теми, можливість відповідати на повідомлення з фото або відео. Крім того, в Stories Instagram з’явилися автоматичні субтитри.

В оновленій веб-версії Instagram планується можливість завантажити фото, відео, карусель; обрізати і обробити фільтрами; додавати текст і геолокацію. “Наразі ця функція тестується лише внутрішньо. Не сподівайтесь, що зможете скористатися ним найближчим часом”, зазначає у своєму пості тестувальник Alessandro Paluzzi.

Соцмережа Twitter працює над платною підпискою

Twitter скоро може запустити Twitter Blue вартістю $2,99 на місяць. Користувачі зокрема отримають доступ до колекцій для закладок, які дозволять каталогізувати збережені твіти за тематичними папками. Крім того, передбачена можливість «скасувати свій твіт», що дозволить відкликати твіт протягом певного періоду після публікації.

Читайте також:  Google Search Ads 360 отримує можливості роздрібної торгівлі

Розробляються також інші варіанти підписки: Twitter Red, Twitter Green з різним рівнем доступу до додаткових функцій. Twitter Red, наприклад, планується сфокусувати на професійному використанні, з додатковими інструментами управління твітами, статистикою і інструментами зворотного зв’язку.

З 15 травня WhatsApp обмежуватиме користувачів, які не приймуть нові правила

З 15 травня WhatsApp вводить нові правила. Всі користувачі, які не приймуть ці правила, можуть зіткнутися з обмеженнями в роботі месенджера. Деякий час користувачі зможуть отримувати дзвінки і повідомлення, але не зможуть читати і відправляти повідомлення. Відновити доступ до повного функціоналу WhatsApp можливо після згоди з новими умовами використання сервісу. Вони передбачають передачу більшого обсягу даних про користувачів в материнську компанію Facebook.

TikTok хоче розробляє сервіс для пошуку роботи з відео-резюме 

Пілотна програма розроблена, щоб допомогти людям знайти роботу на TikTok та зв’язатися з компаніями, які прагнуть знайти кандидатів. Це також має допомогти брендам використовувати TikTok як канал пошуку персоналу. Платформа – це не продукт, інтегрований у сам TikTok, а скоріше окрема веб-сторінка, доступна через додаток TikTok, де бренди можуть публікувати вакансії. Користувачі можуть розміщувати відео-резюме на сайті TikTok, а не традиційне резюме.

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

Майкрософт оновлює нативні кампанії до розширеної CPC

Майкрософт оновлює нативні кампанії до розширеної CPC

Нагадування – Google вимикає API Universal Analytics

Нагадування – Google вимикає API Universal Analytics

Google тестує нові інструменти для більш персоналізованого досвіду покупок

Google тестує нові інструменти для більш персоналізованого досвіду покупок

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: