9 безкоштовних конструкторів для онлайн форм і заявок

9 безкоштовних конструкторів для онлайн форм і заявок

5 хвилин

Змiст

Якщо вам треба зібрати дані клієнтів або провести опитування, безкоштовні конструктори форм і заявок – ефективний спосіб створити веб-форми не за всі гроші світу.

Існує багато цікавих сервісів, які дозволяють простим інтернет-користувачам швидко створювати і налаштовувати свої власні форми, використовуючи прості та розширені можливості абсолютно безкоштовно.

Пропонуємо ознайомитись з деякими з найбільш популярних і універсальних варіантів нижче.

Google Forms: універсальний конструктор

Google Forms дозволяє створювати  веб-форми для будь-яких завдань: від реєстрації на подію і швидких опитувань до відправки по електронній пошті форм підписки на розсилку. Користувачі можуть використовувати різноманітні типи питань, включаючи множинний вибір, варіанти меню, що випадає, прапорці, короткі відповіді, абзаци і лінійні шкали. Ви також можете додати свій логотип, вставити фото / відео в питання і навіть налаштувати тему або колірну палітру  форми.

JotForm: найпростіший у використанні конструктор форм

Цей сервіс підходить для швидкого створення форми для тих, хто зосереджений на функціональності, а не на зовнішньому вигляді форми. Для цього ви можете скористатися безкоштовними шаблонами сервісу, доступними для всього: від контактних і реєстраційних форм, до заявок на підписку. Якщо ж гарний зовнішній вигляд форми та персоналізація важливі –  перегляньте платні можливості сервісу JotForm.

Typeform: цікаво розроблений та інноваційний сервіс

Typeform – це онлайн-інструмент для створення форм, який виділяє ваш шаблон серед усіх інших завдяки красивому та зручному інтерфейсу, який виходить за рамки простих полів форми. Ви можете використовувати його для створення простої контактної форми або навіть складного тесту для клієнтів. Користувачі можуть створювати необмежену кількість форм й отримувати доступ до багатьох додаткових можливостей.

Ninja Forms: ідеально підходить для WordPress сайтів

Image result for ninja forms

Якщо ви користуєтеся WordPress і плануєте включити форми в свої веб-сторінки, то вам варто спробувати Ninja Forms – безкоштовний плагін для створення форм створений спеціально для користувачів WordPress.

Читайте також:  LinkedIn впроваджує вдосконалення вимірювання ефективності та рекламних матеріалів

Ви можете створювати свої форми і керувати ними за допомогою панелі управління WordPress, створюючи щось таке ж просте, як звичайна форма контакту, або щось складніше за допомогою текстових редакторів, розрахунків і багато чого іншого.

Microsoft Forms

maxresdefault

Microsoft Forms – це простий у використанні сервіс, який інтегрується з пакетом Microsoft Office. З великою кількістю налаштувань користувачі можуть швидко робити опитування, форми зворотного зв’язку та інше.

Оскільки форми Microsoft не інтегруються коректно в онлайн CMS, цей інструмент може бути не найкращим варіантом для лідогенерації. Але конструктор форм може збирати дані в режимі реального часу та імпортувати всі  відповіді в таблицю Excel і дозволяє виконувати значний або простий аналіз даних за допомогою фільтрів Excel і зведених таблиць.

Cognito Forms: найкращі безкоштовні функції

Cognito пропонує більше безкоштовних опцій, ніж будь-який інший конструктор. Дві з найпотужніших функцій містять копіювання розділів для прискорення роботи і можливість зберігати шаблони.

Ви можете вбудувати форму у свій сайт або поділитися нею за посиланням, а потім керувати усіма своїми записами з будь-яких пристроїв. Ресурс приймає платежі з кредитних карток або PayPal.

DeviceMagic

Image result for devicemagic

DeviceMagic –це мобільний сервіс для вирішення багатьох завдань, автоматизації процесів генерування лідів та поліпшення збору даних.

Оскільки цей інструмент зосереджений виключно на побудові мобільних форм, він має ряд великих переваг перед іншими конструкторами форм. Таких як швидкий та точний збір даних, нижчі операційні витрати та менше витраченого часу на адміністративну роботу.

FormBakery

Один з найпростіших інструментів з можливістю перетягування даних, FormBakery дозволяє створювати професійні форми найпростішим способом.

Для тих, хто хоче побудувати супер просту форму за 5 хвилин, інструмент є прекрасним вибором. Ви можете швидко налаштувати форми за допомогою власних конструкцій, без кодування. Якщо ж ви хочете створити більш просунуту форму, FormBakery не найкращий вибір.

Читайте також:  Переваги та недоліки мультиреклами в Інстаграм

Wufoo: універсальні шаблони

Image result for wufoo

Wufoo – це ще один цікавий онлайн-інструмент для створення форм. На вибір пропонується понад 400 шаблонів, можливість вбудовувати форму в сайт, отримувати та обробляти платежі і вмикати автоматичні сповіщення про заповнення на електронну пошту. Детальна звітність – ще один величезний плюс сервісу.

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

Політика Мета стала лояльніше щодо контенту, який створений ШІ

Політика Мета стала лояльніше щодо контенту, який створений ШІ

YouTube представляє 3 нові оновлення, зокрема аналітики реакції на пряму трансляцію

YouTube представляє 3 нові оновлення, зокрема аналітики реакції на пряму трансляцію

Майкрософт оновлює нативні кампанії до розширеної CPC

Майкрософт оновлює нативні кампанії до розширеної CPC

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: