Оновлення Google Performance Max. Що цікавого?

Оновлення Google Performance Max. Що цікавого?

5 хвилин

Змiст

Оновлення Google Performance Max пропонує нові стратегії для маркетологів для оптимізації рекламних кампаній і підвищення ефективності.

Google описав як можна створювати й оптимізувати рекламні кампанії з максимальною ефективністю, як переходити від розумних торгових та місцевих кампаній і використовувати звіти для отримання статистики.

Після перегляду й порівняння оновлених правил з передових методів Performance Max із попередньою версією ми помітили численні нові розділи та поради.

Що нового?

Більше контексту щодо переваг максимальної продуктивності

В оновленнях розповідається, як рекламні кампанії з максимальною ефективністю можуть допомогти бізнесу оптимізувати витрати на пошукову рекламу у Google, у медійній мережі, YouTube та інших ресурсах.

Performance Max використовує штучний інтелект, щоб надавати клієнтам найрелевантнішу комбінацію реклами на різних пристроях і маркетингових каналах.

Додаткові вказівки щодо бюджетування та ставок

У оновленнях є розділ, присвячений використанню Google Performance Planner для оптимізації бюджетів і ставок.

Планувальник ефективності надає маркетологам запропоновані коригування бюджету та ставок, щоб допомогти кампаніям досягти кращої ефективності за той самий бюджет.

Крім того, Google пропонує поради щодо прогнозування попиту, щоб зрозуміти прогнозовані тенденції, що стосуються вашого бізнесу.

A/B тестування

Тестування заохочує маркетологів експериментувати, щоб виміряти підвищення цінності конверсії від переходу на максимальну ефективність.

Якщо ви проводите стандартні рекламні кампанії, ви можете провести експеримент, щоб виміряти підвищення цінності конверсії від переходу на максимальну ефективність. Якщо ви задоволені результатами експерименту A/B, ви можете продовжити запуск нової кампанії з максимальною ефективністю замість стандартної.

Стратегічне націлювання на великі події

Наявні поради щодо таких стратегій, як низька цільова рентабельність інвестицій у рекламу, щоб підвищити видимість високопріоритетних продуктів, що призведе до підвищення прибутків.

Якщо вам знадобитися кампанія для товарів чи для високомаржинальних продуктів, встановлення нижчої цільової рентабельності інвестицій у рекламу також може допомогти збільшити видимість цих продуктів.

Читайте також:  10 альтернатив ChatGPT для маркетологів

Установлення більш агресивної цільової рентабельності інвестицій у рекламу напередодні свят може допомогти вам не пропустити розпродажі від покупців, які шукають покупки.

Оновлення також охоплюють інструменти планування для активації сезонних або рекламних креативних ресурсів у стратегічний час для узгодження з подіями розпродажів.

Оптимізація структури кампанії

Щоб допомогти кампаніям з максимальною ефективністю навчатися швидше, Google радить консолідувати структури кампаній де це можливо. ШІ Google працює найкраще, коли він може оптимізувати продуктивність у всіх каналах за допомогою єдиного бюджету. 

У довідці детально описано, коли варто використовувати декілька кампаній чи груп активів для оптимізації різних продуктів і акцій.

Більше способів охопити цільову аудиторію

Завдяки новітнім можливостям Performance Max бізнес може оптимізувати роботу для залучення цінних клієнтів. Залучення нових клієнтів із оптимізацією високої цінності також тепер доступна в бета-версії, щоб допомогти вам оптимізувати роботу для нових клієнтів із високою прогнозованою довготривалою цінністю.

Ця нова ціль допоможе вам максимізувати дохід від нових покупців, одночасно збільшуючи продажі вже існуючих продажів.

У цьому розділі також розглядається вимірювання конверсій для роздрібних товарів і використання власних даних клієнтів продавця.

Нові статистичні дані та звіти

Тепер йде зосередження на використання звітів, орієнтованих не тільки на великий бізнес, але й на роздрібну торгівлю.

Нові функції звітування включають:

  • Показники групи активів.
  • Пояснення щодо зміни продуктивності.
  • Оцінки творчих сил.
  • Статистика на рівні продукту.

Google закликає продавців використовувати інформацію про продукти та категорії на сторінці «Продукція», щоб оптимізувати продуктивність на основі потенціалу ринку.

Підсумок

Оновлений практичний посібник від Google Performance Max пропонує маркетологам нові поради та стратегії для оптимізації рекламних кампаній у пошуковій рекламі, YouTube, медійній рекламі тощо.

Читайте також:  Майкрософт представляє ключові оновлення Performance Max

Переглянуте оновлення охоплює A/B-тестування, бюджети та ставки, націлювання на великі роздрібні події, упорядкування структури кампанії та залучення клієнтів.

Він також торкається нових функцій звітності, щоб отримати статистику на рівні продукту та категорії для підвищення ефективності кампанії.

Для налаштування Google Performance Max звертайтеся до наших експертів в UAMASTER. Ми готові надати професійну допомогу та підтримку для досягнення максимальної ефективності вашої рекламної кампанії. Разом з нами ваші цілі стануть реальністю.

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

Політика Мета стала лояльніше щодо контенту, який створений ШІ

Політика Мета стала лояльніше щодо контенту, який створений ШІ

YouTube представляє 3 нові оновлення, зокрема аналітики реакції на пряму трансляцію

YouTube представляє 3 нові оновлення, зокрема аналітики реакції на пряму трансляцію

Майкрософт оновлює нативні кампанії до розширеної CPC

Майкрософт оновлює нативні кампанії до розширеної CPC

Статті по цій темі

Майкрософт представляє ключові оновлення Performance Max

Майкрософт представляє ключові оновлення Performance Max

Google Performance Max розвивається з новою функцією “Теми пошуку”

Google Performance Max розвивається з новою функцією “Теми пошуку”

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: