Що очікують маркетологи від наступного року?

Що очікують маркетологи від наступного року?

7 хвилин

Команда СМО провела невеличке опитування серед експертів і СМО в діджитал галузі із запитанням: «Чого ви та ваша команда очікуєте від наступного року?» Відповіді виявились надзвичайно різноманітними та цікавими.

«Наступного року нам потрібно підштовхнути бренд жити «в культурному потоці», використовуючи спосіб мислення видавця. Ми переходимо від «переривання розмови» до інтерактивності, ініціюючи її багатьма способами, що несуть меседж про наш бренд. Ми прагнутимемо розвивати глибший зв’язок із нашими споживачами».

Стів Арклі, віцепрезидент з маркетингу, Budweiser

«Компаніям більше не буде достатньо запитів на гіперперсоналізацію. Споживачі все частіше вимагатимуть унікальної взаємодії із брендом».

Джим Лиски, CMO, CarMax

«Ми хочемо відхилитися від простої трансформації або цифрування нашого процесу та рухатися до еволюції того, що ми називаємо «цифровим бізнесом». Наші клієнти купують у нас, щоб отримати найкращий досвід, а не просто тому, що ми щось цифрували».

Габі Боко, віцепрезидент з питань цифрових технологій, HPE

«Найбільша ставка для нас – це заощадження та глибше розуміння життєвого циклу клієнтів. Продажі більше не є фокусом – ми дивимось, як додати більше цінності у життя  споживачів».

Грег Лулл, CMO, Credit Karma

«Коли Gen Z перейде до найвищої споживчої спроможності, ми побачимо повернення побудови брендів в традиційнішому сенсі, щоб збалансувати величезні інвестиції в суто конверсійні практики»

Рейг Адольфо, головний керівник стратегії, 360i

«Один з пріоритетів на наступний рік – ефективне використання даних клієнтів. Як ми, як організація, можемо використовувати ці дані для продовження поглиблення близькості з клієнтами?».

Діана Лі Каплінгер, керівник відділу маркетингових технологій, SunTrust Bank

«Досвід клієнтів є абсолютно важливим для нас. Ми будемо проводити багато часу у 2020 році, тестуючи, чи працює все те, що ми робимо»

Травіс Трембат, віцепрем’єр, маркетинг із залученими фанатами, тур PGA

« У 2020 році ми хочемо переосмислити стратегії лояльності, використовуючи штучний інтелект і персоналізуючи споживацький досвід для динамічніших рішень, керованих даними»

Френсіс Хондал, президент Mastercard

«Компаніям доведеться відзначитися поза традиційними продуктами чи послугами, ретельно вивчаючи дані клієнтів, щоб створити унікальний досвід у режимі реального часу»

Читайте також: 
Google Analytics 4 додає новий розділ налаштувань режиму згоди

Макс Лонг, старший віцепрезидент, Adobe Customer Solutions

«Моє найважливіше завдання на 2020 рік – це вбудувати аналітичні можливості в контент на наших каналах ще більш структурованим способом. Коли аналітика буде систематично вбудовуватися в клієнтський досвід, ми можемо отримувати змістовну інформацію та надавати більш цільовий контент та послуги на користь наших клієнтів»

Лів Брахін, керівник групи маркетингових і комунікаційних послуг UBS

«Швидкість використання штучного інтелекту у Великобританії буде зростати у 2020 році. Наші дослідження повідомляють, що 56% організацій Великобританії зараз використовують ШІ та випереджають своїх конкурентів на 11,5%. Я очікую, що ці цифри зростуть, і бренди, які використають можливості ШІ, будуть процвітати у 2020 році»

Сінді Роуз, головний виконавчий директор, Microsoft Великобританія

«Великі ставки моєї команди на 2020 рік – це збагачення даними та знаннями про наших клієнтів. Святий Грааль, так би мовити, для будь-якого маркетолога можна описати одним словом: “актуальність”. Пошуки та опанування знаннями  про клієнтів продовжуватимуть диференціювати бренди, що випереджають криву у 2020 році».

Велінгтон Фонеска, СМО, SHISEIDO GROUP

«Персоналізація, яка зменшує больові точки та пов’язує користувачів з актуальним контентом за допомогою «інтелектуального» розуміння клієнтів і їх поведінки в реальному часі. Попри гігантські масиви даних, саме креативність буде ключовою відмінністю для успішних кампаній».

Лейса Бекон, CMO, ABC Australia

«Наша ставка на цифровий маркетинг – це виявлення та розуміння потреб клієнта протягом усієї його подорожі. Ми також робимо ставку на те, щоб завжди бути актуальними для клієнтів, адаптуючись до змін у регламенті та технологіях конфіденційності».

Хені Хазбей, Директор з цифрового маркетингу,  Vodafone

“Наблизити нас до наших споживачів та клієнтів, забезпечивши розумніші та глибші персоналізовані зв’язки за допомогою технологій для підвищення прибутковості у нашому бізнесі»

Франська Саул, директор з цифрових та CRM / цифрових трансформацій, illycaffè

«У 2020 році ми й надалі будемо залучати та орієнтуватися на потреби та запити клієнтів, завдяки активному використанню даних і повному втіленню цифрового маркетингу в усі бізнес-процеси»

Читайте також: 
Google Merchant Center вилучає 4 моделі атрибуції з відстеження конверсій

Кевін Шареф, керівник групи з цифрового маркетингу та CRM,  Euler Hermes

«Формула успішного зростання починається з вашого особистого зростання в поєднанні з позитивним ростом команди, що веде до успішного росту компанії»

Ральф Белуса, директор, що керує цифровим бізнесом і трансформацією, Hapag-Lloyd

«Зважаючи на те, що соціально-культурні події є ключовим фактором у прийнятті клієнтом рішення щодо покупки, у 2020 році брендам доведеться продовжувати будувати тісний зв’язок з реальністю, створити вагомий діалог з користувачами»

Йоланда Бабоулідіс,  директор Твіттер, Німеччина

«Незалежно від пристрою, керована даними комунікація дозволить нам масштабувати та передати відчуття приналежності до Макларена протягом усієї подорожі клієнта».

Девід Маттінглі, цифровий менеджер та управління CRM, McLaren Automotive

«Відкриті хмарні платформи допоможуть створити розумніший ринок для виробників і продавців CPG. Довіра та прозорість, 5G та конкретний час покупки будуть диктувати успіх у 2020 році»

Арун Рамасвамі, головний директор з технологій, Nielsen Global Connect

«Маркетологи сьогодні повинні мати цифровий сенс, цільовий сенс і, що найважливіше, діловий сенс для того, щоб їхні компанії та установи врівноважували акціонерів та зацікавлені сторони, прибутки та, навіть, нашу планету»

Мітчелл Макей, директор з маркетингу, Ansell

«У 2020 році ми плануємо створити легку та спокійну клієнтську подорож. Це передбачає вирішення різноманітних больових точок клієнтів у їхньому різноманітному фінансовому житті з продуманим застосуванням провідних технологій».

Діпак Орам, експерт з маркетингових технологій та автоматизації, HDFC Bank

«У компанії Etiko ми робимо ставку на зростання свідомості щодо впливу споживачів на навколишнє середовище, людей та тварин в Австралії та за її межами».

Нік Саваїдіс, засновник та директор компанії Etiko

 «Моя надія на 2020 рік полягає в тому, що маркетологи нарешті виконають обіцянку справжньої персоналізації шляхом використання  потужних чітких даних».

Ернан Роман, президент, ERDM Corp

«Боротьба за увагу споживачів не припиниться. Основна увага для керівників у 2020 році повинна бути зосереджена на складанні різноманітних команд, які розуміють своїх клієнтів та орієнтуються на їхні звички – спілкування, встановлення зв’язків, стійкості та лідерства – для сприяння залученню клієнтів і розвитку бізнесу»

Читайте також: 
GPT-4: приклади, обмеження та потенційні ризики

Таня Гарретт, директор з клієнтського досвіду, ADOBE

«Нова тенденція: інклюзивна творчість. Недавнє дослідження показало, що “прогресивна реклама” на 25% ефективніша, тому бренди прокидаються у бік взаємодії з усією аудиторією та працюватимуть разом з автентичними авторами, щоб створити справді новаторський креатив».

Алі Ханан, генеральний директор, Creative Equals

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

Google про вплив кодів статусу 503 на SEO

Google про вплив кодів статусу 503 на SEO

Microsoft починає тестування реклами в меню “Пуск” Windows 11

Microsoft починає тестування реклами в меню “Пуск” Windows 11

Як зрозуміти, що текст написав робот?

Як зрозуміти, що текст написав робот?

Статті по цій темі

Найголовніші результати звіту про стан маркетингу від HubSpot

Найголовніші результати звіту про стан маркетингу від HubSpot

Тренды Digital Маркетинга 2019

Тренды Digital Маркетинга 2019

Уникальный клиентский опыт, персонализация и продолжение диджитализации: основые тренды 2019 года

Уникальный клиентский опыт, персонализация и продолжение диджитализации: основые тренды 2019 года

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: