#CleanTok. Чому прибирання тепер у тренді?

#CleanTok. Чому прибирання тепер у тренді?

4 хвилини

Змiст

Наскільки вам цікаво було б переглядати відео про те, як хтось пере білизну? Миє купу посуду, або прибирає у ванній кімнаті? Якщо відповідь «не дуже», це означає, що ви не у тренді щодо тенденції по лайфхакам та порадам з прибирання будинку.

Прибирання будинків набуло нове значення під час пандемії, але у цьому випадку не йдеться про боротьбу з вірусами й видалення плям. Мова йде про отримання задоволення від прибирання.

Короткий зміст

  • Згідно з прес-релізом, Unilever і TikTok оголосили про глобальне партнерство навколо популярного хештегу соціальної платформи #CleanTok, щоб дозволити маркетологам побутових товарів та засобів по догляду за будинком залучити покоління Z до прибирання.
  • Для об’єднання Unilever і TikTok будуть співпрацювати з більш ніж 100 творцями контенту для створення, так званого, контенту з прибирання, включаючи поради та огляди, рекламування всіх брендів Unilever, такі як Sunlight, Dirt Is Good і Comfort. Ці відео можна знайти за допомогою спеціального хештегу #CleanTok.
  • Партнерство охоплюватиме різні країни до січня 2024 року, а сайт Unilever із порадами щодо прибирання Cleanipedia названо ексклюзивним спонсором #CleanTok. Цей крок свідчить про те, як компанії використовують вірусність соціальних мереж, щоб охопити й молодшу аудиторію.

Занурюємося глибше

Unilever розробила стратегію просування своєї продукції у TikTok, орієнтовану на покоління Z. Хештег #CleanTok став популярним під час пандемії, і протягом останніх трьох років його використовували понад три мільйони разів у додатку ByteDance. Крім того, хештег має 79 мільярдів переглядів і зростання на 63% у порівнянні з минулим роком.
Було обрано основних інфлюєнсерів, таких як: @chrisjoyz (5,2 мільйона підписників), @mumukdaneno (1,8 мільйона підписників) і @senalicann (226 000 підписників), які будуть давати поради щодо прибирання, а також просувати продукцію від Unilever для домашнього побуту.

Читайте також:  Чому різко зросли ціни на рекламу в LinkedIn?

«Ми хочемо продовжувати надихати та навчати людей і, працюючи з творчою командою TikTok над розробкою нового та цікавого контенту, ми сподіваємося отримати цінну інформацію про покоління Z, молодих людей, які так само захоплюються прибиранням, як і ми», сказав Едуардо Кампанелла, директор з маркетингу підрозділу Home Care Unilever у заяві для преси.

Партнерство між Unilever і TikTok триватиме до січня наступного року та охопить Великобританію, В’єтнам, Туреччину, Бразилію, Філіппіни, Таїланд, Францію, Нідерланди, Аргентину та Індонезію.

Популяризація #CleanTok може не тільки допомогти Unilever збільшити видимість своїх брендів, але й збільшити прибуток. Наприклад, 54% користувачів придбали побутовий товар після того, як побачили його в TikTok, причому 71% таких покупок були незапланованими. Майже 70% користувачів кажуть, що TikTok допоміг їм відкрити для себе нові бренди та побутові товари. А тіктокери в 1,5 разів частіше мають імпульсні покупки та купують те, що було рекомендовано у відеороликах, порівняно з користувачами інших платформ.

#CleanTok перевершив інші тенденції, якими бренди прагнули скористатися, наприклад, #BeautyTok, який має 50 мільярдів переглядів. Суміжні хештеги також виявилися успішними: #Cleaning генерує 63,2 мільярда переглядів, #CleaningHacks генерує 11,4 мільярда переглядів і #HomeHacks генерує 6,3 мільярда переглядів. Взаємодія з такими хештегами, як правило, зростає навколо підготовки до свят, повернення до школи та до весняного прибирання.

Така ініціатива з’являється, оскільки для деяких людей прибирання — це терапія, дехто хоче бути у тренді, тому залюбки поширить як правильно прибирати і який засіб для цього краще використати. Ця кампанія, також, є однією з останніх для головного digital та комерційного директора Unilever Конні Браамса , який працює в гіганті CPG понад тридцять років. Він збирається залишити цю посаду в серпні цього року.

Читайте також:  TikTok тестує завантаження 30-хвилинного відео

Якщо вам, також, кортить збільшити прибутки свого бізнесу за допомогою TikTok – замовте рекламу в UAMASTER, ми надамо вам всю необхідну інформацію щодо доступних рекламних форматів, бюджетів та способів спрямування на цільову аудиторію. Реклама в TikTok може стати потужним інструментом для залучення нових клієнтів та підвищення обізнаності про ваш бренд. Не зволікайте і відчуйте можливості, які TikTok може надати для вашого бізнесу.

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

YouTube анонсує 4 нові функції Studio для авторів

YouTube анонсує 4 нові функції Studio для авторів

Чому різко зросли ціни на рекламу в LinkedIn?

Чому різко зросли ціни на рекламу в LinkedIn?

Snapchat тестує підписку без реклами

Snapchat тестує підписку без реклами

Статті по цій темі

TikTok запускає Search Insights. Що це за функція?

TikTok запускає Search Insights. Що це за функція?

TikTok тестує завантаження 30-хвилинного відео

TikTok тестує завантаження 30-хвилинного відео

TikTok має намір конкурувати з Amazon в США

TikTok має намір конкурувати з Amazon в США

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: