7 безкоштовних  додатків Google Analytics для Instagram

7 безкоштовних додатків Google Analytics для Instagram

5 хвилин

Використання Instagram для маркетингових цілей швидко набирає популярності.  Понад 70% компаній в Америці використовували платформу у 2017 році, проти менш ніж 50% у 2016 році.

Існує безліч додатків, які допоможуть вам відстежувати прогрес і виявляти місця для вдосконалення. Ми зупинимося на кращих безкоштовних програмах для аналізу вашого Instagram акаунта.

1. Instagram Insights

instagram-insights

Якщо у вас є бізнес-акаунт в Instagram, ви автоматично отримуєте доступ до їхнього безкоштовного інструменту аналізу Instagram Insights. Інструмент “Статистика” покаже вам коли ваша аудиторія знаходиться на Instagram, які з ваших публікацій є найбільш популярними, а також враження від вашого облікового запису та його доступність.

Крім того, можна порівняти оригінальну та рекламну версії публікації, щоб визначити, чи працюють ваші платні зусилля. На жаль, ви можете скористатися інструментом лише у мобільному додатку (Instagram дотепер немає версії для настільних комп’ютерів). Також він не є найбільш зручним для користувача, хоча і забезпечує хороший базовий огляд вашої аналітики Instagram як для окремих публікацій, так і для вашого облікового запису в цілому.

2. Iconosquare

iconosquare-instagram-analytics

Iconosquare дозволяє планувати нові публікації, моніторити те, що люди говорять про вашу галузь (або ваш бренд), і, звичайно, відстежувати вашу аналітику в Instagram. Інструмент дозволяє переглядати тенденції, пов’язані з залученням та охопленням ваших публікацій і тим, як працюють ваші історії в Instagram.

Iconosquare також включає хештег-відстеження та моніторинг конкурентів, щоб маркетологи могли порівняти свій акаунт з темами та запитами людей, які ними цікавляться. Безкоштовний двотижневий пробний період дозволяє користуватись безліччю безкоштовних інструментів, таких як повний Instagram Audit.

3. Squarelovin

squarelovin-instagram-insights

Безкоштовний інструмент від компанії Squarelovin надає значну частину інформації, необхідної для аналізу акаунта протягом року – наприклад, ви можете отримувати щомісячний аналіз ваших публікацій або їхню історію, розбиту за місяцями, днями  або навіть годинами. Окрім того, цей інструмент дає змогу ознайомитися з інтересами ваших підписників, а також сприяти їх подальшому залученню до ваших публікацій. Ви навіть зможете знайти найкращий час для публікації, залежно від того, коли ваші підписники найімовірніше будуть онлайн.

Читайте також:  Google Ads оновлює політику щодо азартних ігор

4. Crowdfire

crowdfire-instagram-analytics

Crowdfire дозволяє маркетологам планувати публікації, вимірювати їхню продуктивність і відстежувати згадки про свій бренд, а також вміст, пов’язаний з галуззю, з усього Інтернету. Продукт надає рекомендації зі статей та зображень з інших веб-сайтів, допомагаючи маркетологам розширювати кругозір під час планування стратегії в Instagram.

Інструменти аналітики Crowdfire візуалізують ваші дані Instagram в декількох зручних графіках. А також аналізують ряд розширених параметрів для перегляду ефективності просування протягом тривалого періоду часу.

5. Pixlee

pixlee-instagram-analytics

Kenneth Cole, Sonos та багато інших великих брендів використовують Pixlee. Інструмент дозволяє створювати спільні звіти, які можна розповсюджувати для всієї маркетингової команди, а також аналізувати показники, щоб з’ясувати, як залучити більше нових підписників. Окрім цього, інструмент допомагає знаходити інфлюенсерів і бренди, які пропагуватимуть ваші продукти. Завдяки цьому ви зможете створювати ефективніші кампанії з впливу.

6. Union Metrics

union-metrics-instagram-checkup

Попри те, що він не надає Instagram-аналітику безкоштовно, Union Metrics пропонує безкоштовну щомісячну перевірку Instagram. Перевірка повідомляє, які хештеги збільшуватимуть взаємодію з вашим контентом, які пости найкраще підходять для вашої аудиторії, і в який час ваші підписники найчастіше використовують цю програму. Це – корисний варіант для перегляду короткострокових патернів поведінки, а також вивчення того, як можна швидко покращити статистику.

7. Socialbakers

socialbakers-instagram-analytics

Хоча це не найпривабливіший інструмент у списку, Socialbakers все ще пропонує важливу інформацію, включаючи найпопулярніші публікації, а також найпопулярніші фільтри. Крім того, Socialbakers компонує звіт, в якому порівнюється ваш власний обліковий запис Instagram з вашими конкурентами. Саме він дозволяє побачити, що саме допомагає вам потрапляти в тренди, і що ви можете зробити, щоб покращити ефективність своєї діяльності.

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

Політика Мета стала лояльніше щодо контенту, який створений ШІ

Політика Мета стала лояльніше щодо контенту, який створений ШІ

YouTube представляє 3 нові оновлення, зокрема аналітики реакції на пряму трансляцію

YouTube представляє 3 нові оновлення, зокрема аналітики реакції на пряму трансляцію

Майкрософт оновлює нативні кампанії до розширеної CPC

Майкрософт оновлює нативні кампанії до розширеної CPC

Статті по цій темі

Google Analytics 4 оновлює робочу область

Google Analytics 4 оновлює робочу область

Google Analytics 4 додає новий розділ налаштувань режиму згоди

Google Analytics 4 додає новий розділ налаштувань режиму згоди

Meta покращує інсайти конверсій відеореклами

Meta покращує інсайти конверсій відеореклами

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: