Новинки від Meta — AI Sandbox та «Advantage+ Shopping Campaigns»

Новинки від Meta — AI Sandbox та «Advantage+ Shopping Campaigns»

6 хвилин

Змiст

Meta — дочірня компанія гігантів соціальних мереж Instagram та Facebook, нещодавно запустила оновлений рекламний інструмент «Advantage+ Shopping Campaigns». Цей інструмент спеціально розроблений для середнього бізнесу, щоб допомогти їм збільшити продажі та краще просувати свою продукцію на ринок.

Торгові кампанії Advantage+ — це рекламний інструмент, що дозволяє компаніям більш точно орієнтуватися на свою аудиторію, ніж будь-коли. За допомогою цієї функції компанії можуть створювати динамічні рекламні оголошення про продукти, що з’являються у стрічках користувачів Instagram та Facebook. Сприймайте цей інструмент як хороше доповнення до Google Shopping.

Переваги

Однією з ключових переваг торгових кампаній Advantage+ є те, що вони дозволяють компаніям використовувати можливості AI. Система автоматично оптимізовує показ реклами на основі поведінки користувачів та інших даних, гарантуючи, що кожна реклама буде показана потрібному користувачу у потрібний час. Це означає, що компанії можуть отримати більше результативності від грамотно налаштованої рекламної кампанії і досягти кращих результатів у продажах.

Ще однією перевагою є  те, що інструменти Advantage+ легко інтегруються з іншими інструментами Instagram та Facebook.

Наприклад, компанії можуть використовувати Facebook піксель для відслідковування поведінки користувачів на своїх веб-сайтах та використовувати ці дані для коригування налаштувань реклами або створення більш цілеспрямованої рекламної кампанії. Вони також можуть використовувати функцію маркування продуктів у Instagram, щоб користувачам було простіше купувати продукти.

Які оновлення у Advantage+ Shopping?

  • Відтепер рекламодавці можуть легко переключити “старі” кампанії на кампанії Advantage+ за допомогою функції “дублювати” у Ads Manager. Протягом наступного місяця ця функція поступово поширюватиметься на всіх рекламодавців, які мають доступ до торгових компаній Advantage+. У  цьому, також, допоможе штучний інтелект, який полегшить перехід та дозволить якнайшвидше скористатися всіма перевагами AI.
  • Можливість використання відео у своїх рекламних оголошеннях, заснованих на каталогах продуктів. Це чудова можливість продемонструвати свої продукти та використовувати фірмові відео для просування своїх товарів, а система штучного інтелекту буде підбирати найкращі відео для показів у Reels, Stories, Feed тощо. Наразі ця функція знаходиться на тестуванні, але до кінця поточного року, Meta обіцяє випустити цю функцію у широкому масштабі.
  • Оновлений автоматичний звіт — Performance Comparisons. Він дозволяє порівняти вже існуючі рекламні кампанії з кампаніями Advantage+, аби зрозуміти та оцінити ефективність нових можливостей.
  • Завдяки функціоналу Advantage+ Audience, рекламодавці не матимуть суворих обмежень для збільшення конверсій та взаємодії з цільовою аудиторією. Відтепер при налаштуванні рекламної кампанії, дані цільової аудиторії потрібно вказувати в якості рекомендації. Наприклад, жінки у віці 20-35 років, які люблять займатися йогою. Таким чином, система, може знайти більше людей, які будуть зацікавлені у продукті. Але, якщо все ж таки, потрібно дотримуватися певних суворих обмежень, то рекламодавці вже ще можуть вказувати точні параметри своєї цільової аудиторії (таких, як мінімальний вік для певних товарів або гео-обмеження пов’язані з можливістю доставки). Ця функція, поки що, знаходиться на етапі тестування.
Читайте також:  Як рітейл використовує соціальні мережі в 2023 році

Новий ШІ — AI Sandbox

AI Sandbox стане майданчиком для тестування ранніх версій нових інструментів та функцій, включаючи генеративні рекламні інструменти на основі AI. Для початку створено такі інструменти, як зміна тексту, генерація фону та обрізання зображення, щоб зробити оголошення більш привабливим або поліпшити окремі елементи креативу.

  • Варіація тексту: генерує декілька версій тексту, аби виділити важливі моменти рекламного повідомлення, надаючи рекламодавцям можливість спробувати різні оголошення для цільової аудиторії.
  • Генерація фону: створює фонові зображення із введеного тексту, дозволяючи рекламодавцям обрати найкращий фон для свого продукту та урізноманітнити свої оголошення.
  • Обрізка зображення: налаштовування обрізки зображень для різних співвідношеннь сторін, таких як Stories або Reels, тощо. Це дозволяє рекламодавцям витрачати менше часу та ресурсів на адаптування зображень для різних форматів публікацій.
Тест генерації фону за допомогою Jones Road Beauty

Чого слід уникати при налаштуванні рекламної кампанії?

При налаштуванні торгових кампаній Advantage+ існує кілька основних помилок, яких слід уникати, щоб забезпечити успіх своїх кампаній. Одна з найпоширеніших помилок — нездатність правильно визначити свою цільову аудиторію. Без чіткого розуміння того, хто ваш ідеальний клієнт, ви можете витрачати дарма свій бюджет на рекламу, яка не має відношення до вашої цільової аудиторії. Ще одна помилка, яку слід уникати, — це встановлення нереалістичних цілей чи очікувань. Майте чітке уявлення про те, чого рекламна кампанія може реально досягти і поставте відповідні цілі.

Правильне налаштування пікселів відстеження конверсій має вирішальне значення для успіху торгових кампаній Meta Advantage+. Пікселі дозволяють компаніям відстежувати та вимірювати ефективність своїх рекламних кампаній, фіксуючи дії користувачів, такі як покупки або відправлення форми для потенційних покупців. Однак, якщо піксель налаштований неправильно, компанії можуть втратити цінні дані та ідеї, які можуть допомогти їм оптимізувати свої кампанії та підвищити рентабельність інвестицій (ROI). Щоб переконатися, що піксель налаштований правильно, уважно дотримуйтесь рекомендацій Meta та протестуйте піксель, щоб переконатися, що він точно відстежує бажані дії. Крім того, регулярно відстежуйте та аналізуйте дані, отримані пікселем, щоб за необхідності вносити корективи до кампанії.

Читайте також:  10 серпня 2023 року відбудеться iForum: єднаємо ідеї та людей заради перемоги

Загалом торгові кампанії Advantage+ — це потужний рекламний інструмент, який може допомогти компаніям просувати свої продукти. Використайте можливості штучного інтелекту та оновленої функції Advantage+, щоб збільшити свої продажі та мати успіхи у бізнесі.

Вашому бізнесу потрібна реклама в Instagram чи Facebook? Зверніться в UAMASTER digital agency.

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

Майкрософт оновлює нативні кампанії до розширеної CPC

Майкрософт оновлює нативні кампанії до розширеної CPC

Нагадування – Google вимикає API Universal Analytics

Нагадування – Google вимикає API Universal Analytics

Google тестує нові інструменти для більш персоналізованого досвіду покупок

Google тестує нові інструменти для більш персоналізованого досвіду покупок

Статті по цій темі

Meta припинить роботу CrowdTangle

Meta припинить роботу CrowdTangle

Через збій у Meta, маркетологи втратили “тисячі”доларів. Як оформити відшкодування?

Через збій у Meta, маркетологи втратили “тисячі”доларів. Як оформити відшкодування?

Meta покращує інсайти конверсій відеореклами

Meta покращує інсайти конверсій відеореклами

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: