Топ-11 інструментів для аналітики TikTok за версією Influencer Marketing Hub

Топ-11 інструментів для аналітики TikTok за версією Influencer Marketing Hub

8 хвилин

Змiст

Influencer Marketing Hub опублікував топ-11 інструментів для аналітики TikTok

У списку є як досить популярні платні платформи, так і безкоштовні сервіси.

У 2020 році соцмережа TikTok стала другою за кількістю завантажень застосунків для iPhone. А якщо об’єднати завантаження Android і Apple, то взагалі першою. За даними Upfluence, користувачі TikTok набагато активніші за користувачів YouTube та Instagram. Наприклад, рівень залученості в TikTok склав майже 18%, що майже в 6 разів вище, ніж в Instagram.

А в травні 2021 р. соцмережа TikTok стала першим неігровим застосунком за кількістю завантажень в світі. Тому реклама в TikTok зараз є важливим інструментом для багатьох компаній.

Отже, 10 інструментів для аналітики TikTok на поточний момент (та ще один бонусом):

TrendTok

Додаток допомагає інфлюенсерам відстежувати, виявляти і прогнозувати тренди TikTok за геолокацією з персоналізацією на основі штучного інтелекту. Улюблені тренди можна зберігати для подальшого відстеження.

Цей додаток можна завантажити лише на iOS пристрої. Користуватися додатком можливо безкоштовно, або встановити його Pro версію. Це коштуватиме 24.99 $ на рік.

Ключові фішки: аналітика нових, зростаючих та спадаючих трендів, з прогнозами та індивідуальними рекомендаціями.

Analisa

Інструмент з’явився в 2019 році і вже працює у 57 країнах включно з Україною. Він корисний як інфлюенсерам, так і маркетологам та агенціям. 

Analisa дає доступ до таких даних про кількість лайків, а також до їх аналітики. Можна вибрати один з трьох тарифних планів. 

Крім безкоштовного, в якому майже немає функціоналу, найдешевший, проте теж обмежений у можливостях обійдеться в 59 $ на місяць, а тарифи Plus і Pro – 109$ на місяць і 199$ на місяць відповідно.

Ключові фішки: демографічні дані аудиторії передплатників, звітність по кампаніях і аналіз контенту.

Читайте також:  #CleanTok. Чому прибирання тепер у тренді?

Popsters

З Popsters ви можете порівнювати та оцінювати ефективність постів в TikTok. Наприклад, перевірити, який тип контенту найбільш популярний у вашої цільової аудиторії, або оцінити його ефективність за такими параметрами, наприклад, як час публікації або хештег. Вартість залежить не від числа підключених функцій, а від періоду використання. Вартість 30-денного доступу – 9,99 $, а річного – 89,99 $. Причому тариф розрахований тільки на одного користувача і єдину соцмережу.

Ключові фішки: сортування постів, фільтрація постів, експорт в XLSX, PPTX, PDF, графічна статистика активності.

Pentos

Аналітичні можливості Pentos дозволяють відстежувати кампанії звичайної активації і отримувати вичерпні дані про ефективність для профілів, постів, хештег і пісень.

Вартість тарифу Starter 29 EUR на місяць, Growth – 109 EUR, Pro – 249 EUR та Enterprise – 999 EUR.

Ключові фішки: аналітика пісень, відео-аналітика, аналітика аккаунта і хештегів, щотижневі звіти про ефективність, експорт даних в форматі CSV або PDF, сортування даних.

Quintly

Цей інструмент було запропоновано у 2010 році для сторінок Facebook. Але платформа перетворилася на інструмент, яким користуються 100 000 користувачів, в тому числі Ніл Патель, співзасновник Crazy Egg, Adobe і Warner Bros. Quintly особливо популярний серед SMM-менеджерів, а також брендів та маркетингових агентств, завдяки зручній інформаційній панелі, якою можна поділитися з клієнтами та керівниками, а також особливостям звітності, які дозволяють перетворювати аналітичні дані в автоматичні звіти з додаванням приміток. Найдешевший тарифний план починається від 300$ в місяць, а для отримання інформації про індивідуальні тарифи потрібно зв’язатися з Quintly.

Ключові фішки: понад 400 показників, автоматизовані звіти, аналітика кількості передплатників і підписок.

Exolyt

Exolyt працює виключно з TikTok і підійде агентствам, інфлюенсерам, креаторам контенту і маркетологам для відстеження статистики, перегляду аналітики і кращого розуміння залученості. Одна з його найбільш корисних функцій – можливість порівняти два профілі TikTok, при цьому можна дізнатися не тільки основну інформацію, наприклад, у якого аккаунта більше передплатників, а й дані по залученню аудиторії. Інструмент пропонує безкоштовний план, з яким ви отримаєте доступ до чотириденної історії та базової статистики. Для більш просунутої аналітики і доступу до більшої кількості даних потрібно підписуватися на тариф Influencer, який коштує 9.90 EUR на місяць. Тариф Influencer Pro коштує 39.90 EUR на місяць.

Ключові фішки: статистика відео, зростання та статистика профілю, щоденне відстеження прогресу профілю.

Socialinsider

Хоча Social Іnsider є одним з найбільш потужних маркетингових інструментів Instagram, його також можна використовувати для аналітики TikTok для відстеження і вимірювання ефективності колаборацій з інфлюенсерами, а також аналізу маркетингових кампаній. Загалом, це один з кращих комплексних інструментів для аналітики соцмереж. 

Як і в Exolyt, ви можете проводити порівняння акаунтів, в тому числі з конкурентами. 

Найдешевший план починається з 99$ на місяць. Для агенцій є тариф Small Agency – 169$ на місяць. Для отримання додаткової інформації про індивідуальний тарифний план потрібно зв’язатися з Socialinsider.

Ключові фішки: повний аналіз основних показників середньої залученості по публікаціях, зростання підписників, статистика профілю, а також топ-хештег.

TikRank

TikRank – безкоштовний, простий інструмент для аналізу інфлюенсеров у TikTok. Пропонує базу даних майже у мільйон тіктокеров з даними про кількість переглядів, підписників і відео. Можливе відстеження активності брендів і числа підписників. В майбутньому сервіс планує розширити функції аналітики.

Melody Socials

Melody Socials народився після того, як його засновники витратили сотні годин на пошук інфлюенсеров в TikTok. Вони настільки зненавиділи сам процес, що вирішили створити інструмент для його автоматизації. Хоча це не справжній інструмент аналітики в повному сенсі цього слова, все ж він ґрунтується на даних для автоматизації пошуку за рекомендованими профілями у TikTok. 

Базовий тариф обійдеться у 299 $ на місяць. А якщо вам потрібен пошук по звуках та можливість запланувати пошук, то доведеться підписатися на тарифний план Agency (499 $ в місяць) або Platform (999 $ в місяць).

Storyclash

За допомогою Storyclash ви можете відстежувати в TikTok свій бренд, кампанії лідерів думок і конкурентів, а також дізнаватися останні тренди. 

Storyclash - Track Influencer content on Instagram and TikTok

Для отримання інформації про ціни потрібно буде зв’язатися з Storyclash – як і Quintly, вони пропонують тільки повністю персоналізовані плани.

Ключові фішки: порівняння вашого бренду з галузевими конкурентами, звіти про ваші рекламні кампанії з інфлюенсерами, згадування бренду в TikTok.

Аккаунт TikTok Pro

Безкоштовний варіант – зареєструватися в TikTok Pro для перегляду аналітики, наприклад, коли (дата і час) ваше відео переглядали найчастіше.

Для підключення в налаштуваннях конфіденційності увійдіть у розділ “Управління обліковим записом” і перейдіть на аккаунт TikTok Pro.

Джерело: InfluencerMarketingHub.com

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

Google Chrome показує більш актуальні рекомендації пошуку

Google Chrome показує більш актуальні рекомендації пошуку

Google Ads автоматично почне призупиняти групи оголошень із низькою активністю

Google Ads автоматично почне призупиняти групи оголошень із низькою активністю

Нові каруселі структурованих даних в Google (бета)

Нові каруселі структурованих даних в Google (бета)

Статті по цій темі

TikTok тестує завантаження 30-хвилинного відео

TikTok тестує завантаження 30-хвилинного відео

TikTok має намір конкурувати з Amazon в США

TikTok має намір конкурувати з Amazon в США

HubSpot і TikTok оголошують про співпрацю з CRM для залучення потенційних клієнтів B2B

HubSpot і TikTok оголошують про співпрацю з CRM для залучення потенційних клієнтів B2B

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: