6 нових функцій ChatGPT

6 нових функцій ChatGPT

4 хвилини

Змiст

З GPT-4 як нове значення за умовчанням, збільшеною тривалістю входу в систему і пропонованими відповідями ці нові функції ChatGPT роблять чат-бот ШІ ще зручнішим для користувача.

OpenAI, компанія, що розробила передову мовну модель ChatGPT, анонсувала шість нових функцій в останній версії покращення взаємодії з користувачем.

Ці покращення, які, як очікується, будуть реалізовані протягом наступного тижня, спрямовані на оптимізацію взаємодії з користувачем за рахунок надання кількох нових функцій та покращень зручності використання.

Приклади підказок

Ініціювання нової розмови з ChatGPT тепер може бути інтуїтивнішим завдяки впровадженню підказок.

Загалом, користувачі які бачать перед собою порожній екран не знають, що їм робити та з чого почати. Завдяки оновленням ChatGPT, ситуація з незнанням покращилася, чат-бот надає підказки на початку нового чату, таким чином це допомагає залучити користувачів до участі у розмовах з чатом.

Пропоновані відповіді

Ще один новий елемент – «пропоновані відповіді». OpenAI прагне збагатити діалог, пропонуючи відповідні варіанти продовження обговорення.

Користувачі можуть детальніше дізнатися про заданий запит лише одним клацанням миші, що робить взаємодію з моделлю ШІ більш динамічною та універсальною.

GPT-4 як модель за замовчуванням

ChatGPT також наздоганяє свою останню версію моделі, GPT-4, нову версію за замовчуванням для користувачів Plus з обмеженням у 50 повідомлень кожні три години.

Користувачі, які мають підписку Plus, при поверненні до чат-боту не повертатимуться до GPT-3.5 за замовчуванням, а відразу їм відкриється віконце з GPT-4. Запам’ятовування раніше вибраних моделей може спростити взаємодію з користувачем, допомагає заощадити час та підвищує зручність використання чату.

Читайте також:  Google підсумовує 25 років пошукових трендів

Завантажує до 10 файлів в інтерпретатор коду

Бета-версія Code Interpreter, доступна для всіх користувачів Plus, вона пропонує можливість інтригувати — до десяти завантажуваних файлів. Наступний приклад включає експортовані дані дослідження ключових слів з Semrush, які тепер можна попросити ChatGPT проаналізувати.

Залишайтесь у системі довше

Інтерфейс чату було перероблено, завдяки цьому користувачі залишатимуться довше. Також попередню політику двотижневого виходу із системи скасовано.

Крім того, нова сторінка входу стала більш User Friendly та зручною для користувача.

Поєднання гарячих клавіш ChatGPT

Нарешті, додавання гарячих клавіш, таких як ⌘ (Ctrl) + Shift + C для копіювання блоку коду, призначене для прискорення роботи.

Повний список ярликів можна переглянути, натиснувши ⌘ (Ctrl) + /, що підвищує продуктивність і робить ChatGPT доступнішим для всіх користувачів.

Розширення можливостей ChatGPT

SEO-спеціалісти та спеціалісти з цифрового маркетингу значною мірою використовують чат-бот, як ChatGPT, які допомагають створювати контент, виконувати аналіз та оптимізувати робочі процеси.

Поліпшення зручності використання та функцій можуть значно підвищити продуктивність та ефективність, що принесе користь SEO-стратегам, менеджерам з контент-маркетингу та іншим фахівцям, яким допоможе цей інструмент.

Окрім ChatGPT є ще декілька корисних чат-ботів ШІ, які допоможуть вам у професійній діяльності. Наприклад Bing vs Bard, вони схожі між собою, але мають різне призначення. Слідкуйте за оновленнями.

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

Старт курсу “Digital-маркетинг 2024” вже скоро

Старт курсу “Digital-маркетинг 2024” вже скоро

Чому інтегрований пошук важливий на Amazon

Чому інтегрований пошук важливий на Amazon

Google почав поступово відмовлятися від сторонніх файлів cookie

Google почав поступово відмовлятися від сторонніх файлів cookie

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: