Spotify в Україні

Spotify в Україні

4 хвилини

Змiст

Найпопулярніший музичний стрімінговий сервіс за кількістю підписників у світі з 15 липня доступний в Україні.

Трохи статистики

Глобально у Spotify на сьогодні 286 млн активних користувачів щомісяця.

З них 130 млн — платні підписники.

Сервіс доступний безкоштовно або за передплатою на Spotify Premium, яка дає змогу насолоджуватися музикою без реклами.

Крім старту в Україні, 15 липня Spotify також почав роботу на 12 нових ринках, включно з Молдовою, Казахстаном, Білоруссю, Росією, Албанією, Боснією й Герцеговиною, Хорватією, Косово, Чорногорією, Сербією, Словенією й Північною Македонією.

Запуск сервісу дасть змогу понад 250 мільйонам музичних фанатів відкрити для себе музику виконавців з усього світу в Spotify, а локальним виконавцям розширити аудиторію шанувальників з інших країн. Вихід на ці 13 ринків є важливим моментом у подорожі Spotify, особливо тому, що ми вітаємо шанувальників і виконавців на музичних ринках, що зростають, таких, як Україна, де стрімінг зростає й де ми бачимо великі можливості для Spotify, — сказав Майкл Краузе, генеральний директор Spotify у Центральній Європі.

Українські користувачі можуть перейти на Spotify Premium, який відкриває доступ до повного пакета послуг сервісу за 4.99 USD в місяць. До тарифу Spotify Premium для сім’ї, який буде коштувати 7.99 USD в місяць, може приєднатися до 6 членів родини. Новий тариф Spotify Premium DUO (6.49 USD) крім можливостей стандартного преміум-аккаунта пропонує «Мікс для двох» — автоматично оновлюваний плейлист, що поєднує в собі музику, яка сподобається обом. З цим тарифом суперечки про те, хто сьогодні діджей будинку, зійдуть нанівець. Spotify Premium для студентів доступний за ціною 2.49 USD в місяць.

Кращі функції Spotify

Spotify представить українським користувачам досвід, який дозволив сервісу стати найпопулярнішим у світі: понад 50 мільйонів треків і 4 мільярдів плейлистів із музикою українських і міжнародних виконавців, кращі персональні рекомендації нової музики, можливість відтворення на різних пристроях і інтеграція з Instagram, Facebook, Samsung, Android TV, Google Maps і іншими.

Читайте також:  Феномен Барбенгеймера. Що відбувається?

Налаштований для України

Спеціально для українських користувачів Spotify пропонує набір ексклюзивних функцій:

● Spotify доступний кожному безкоштовно: ми прагнемо зробити внесок у багату українську музичну індустрію й поліпшити досвід прослуховування музики, тому надаємо доступ до безкоштовної версії сервісу Spotify користувачам у всій країні.

● Плейлисти, створені спеціально для українських користувачів: регулярно оновлювані нашою командою міжнародних музичних експертів, нові плейлисти в найпопулярніших жанрах. Додайте в мікс мільярди створених і створених фанатами плейлистів, й у Spotify є плейлист для будь-якого настрою або випадку: Top Hits Україна (Top Hits Ukraine), New Music Friday Ukraine, Інді (локальна популярна indie музика).

● Особисті музичні рекомендації та пошук нової музики: рекомендаційна система Spotify включає як закордонних, так і українських артистів. Тепер користувачі можуть відкривати для себе нову музику за допомогою ексклюзивних персоналізованих продуктів Spotify: це Daily Mix (плейлист, який поєднує вашу улюблену музику з треками, які можуть вам сподобатися), Release Radar (плейлист із новими записами артистів, на яких ви підписані або яких слухаєте найчастіше, оновлюється щоп’ятниці), Discover Weekly (плейлист персональних музичних уподобань, який враховує ваш унікальний смак).

● Spotify for Artists: Spotify пропонує виконавцям спеціальну платформу з інструментами, які допомагають відстежувати статистику за новими релізами в режимі реального часу, вивчати свою аудиторію, розвивати бізнес і спілкуватися із шанувальниками.

● Інтеграція з Instagram: наразі українські користувачі Spotify можуть поділитися улюбленими музичними треками, альбомами та плейлистами в Instagram Stories.Зараз сервіс доступний у 92 країнах, включно з Україною.

Для того, щоби насолодитися музикою так, як подобається саме вам, завантажуйте додаток Spotify через Android або iOS App store.

Хочеш знати більше про digital?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент
тексту та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо!

Cвіжі публікації

Старт курсу “Digital-маркетинг 2024” вже скоро

Старт курсу “Digital-маркетинг 2024” вже скоро

Чому інтегрований пошук важливий на Amazon

Чому інтегрований пошук важливий на Amazon

Google почав поступово відмовлятися від сторонніх файлів cookie

Google почав поступово відмовлятися від сторонніх файлів cookie

Статті по цій темі

Новости социальных сетей за июнь

Новости социальных сетей за июнь

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

performance_marketing_engineers/

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: